Napredna tehnologija i moderan dizajn: Vivax H+ design klima uređaji

Vivax H+ design klima uređaji su poznati po svojim naprednim tehnološkim značajkama, modernom dizajnu i visokoj energetskoj učinkovitosti. Ovi uređaji su posebno popularni zbog kombinacije visoke performanse i estetski privlačnog izgleda.

 

Energetska učinkovitost


Vivax H+ design klima uređaji, poput modela ACP-12CH35AEHI, imaju energetsku klasu A+++ za hlađenje i grijanje. Ova visoka energetska učinkovitost znači da uređaji troše manje energije dok pružaju optimalne performanse, što ih čini ekonomičnima i ekološki prihvatljivima. Model ACP-12CH35AEHI, na primjer, ima snagu hlađenja od 3,52 kW i snagu grijanja od 3,81 kW, što je prikladno za prostore veličine do 35 m².

 

Napredna tehnologija


Jedna od ključnih tehnologija koje Vivax H+ design klima uređaji koriste je 3D inverter tehnologija. Ova tehnologija omogućava značajne uštede energije i tihi rad uređaja. 3D inverter tehnologija osigurava da klima uređaj radi efikasno čak i pri ekstremnim temperaturama, omogućavajući grijanje do -25°C vanjske temperature.

 

 

Dodatne funkcije kao što je 'Whisper Air' pružaju bešuman rad, što doprinosi ugodnijoj atmosferi i mirnom snu. Funkcija 'I Feel' omogućava daljinskom upravljaču da mjeri temperaturu u neposrednoj blizini, što omogućava preciznije održavanje željene temperature u prostoru.

 

Dizajn i estetika


Vivax H+ design serija klima uređaja ističe se svojim inovativnim dizajnom. Ovi uređaji dolaze u različitim bojama, uključujući bijelu, zlatnu i srebrnu, te su nagrađeni za inovativni tekstilni dizajn unutarnje jedinice. Ovaj moderan dizajn omogućava klima uređajima da se savršeno uklope u bilo koji interijer, dodajući estetski detalj koji nadopunjuje prostor.

 

Napredno filtriranje zraka


Vivax H+ design klima uređaji opremljeni su naprednim sustavima filtracije zraka. Bio filter i ionizator uklanjaju zagađivače i alergene iz zraka, što čini zrak vrlo čistim i povoljnim za osobe osjetljive na nečistoće u zraku i za osobe s alergijama. Negativni ioni koje sustav predaje u zrak smanjuju stres, poboljšavaju metabolizam, stimuliraju cirkulaciju i poboljšavaju funkciju pluća.

 

 

Funkcionalnosti


Ovi klima uređaji dolaze s brojnim funkcijama koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Neke od ključnih funkcija uključuju:

 

* Turbo način rada: Omogućava brzo hlađenje ili grijanje prostora.
* Automatski način rada: Prilagođava rad uređaja prema uvjetima u prostoru.
* 3D strujanje zraka: Osigurava ravnomjeran protok zraka u svim smjerovima, dosežući svaki kut prostorije.
* Digitalni prikaz: Olakšava praćenje i kontrolu postavki uređaja.
* Memorija zadnjeg načina rada: Omogućava uređaju da se vrati na prethodne postavke nakon isključivanja.

 

Zaključak


Sve ove značajke čine Vivax H+ design klima uređaje pouzdanim, efikasnim i estetski ugodnim rješenjem za klimatizaciju doma ili poslovnog prostora. Njihova visoka energetska učinkovitost, napredna tehnologija i moderni dizajn čine ih izvrsnim izborom za korisnike koji traže kvalitetu i stil u jednom uređaju.

 

Za sve dodatne informacije i savjete nazovite nas na broj telefona 023 31 60 60 ili nas posjetite na adresi Ulica Braće Miroslava i Janka Perice 59B u Zadru!

Posljednje novosti

13. lipnja '24.
Novi vrhunski Gree Airy klima uređaji

Otkrijte savršenu kombinaciju tehnoloških inovacija, izvanrednih performansi i profinjene elegancije s najnovijim dodatkom asortimanu kućne serije - Gree Airy modelima.   Gree Airy serija klima uređaja donosi najnovije inovacije u vaš dom, osiguravajući vrhunsku kvalitetu zraka i udobnost. S ciljem osiguranja...

SAZNAJ VIŠE
9. lipnja '24.
Kako održavati i optimizirati klima uređaj za najbolje rezultate

Ljetni mjeseci često donose visoke račune za električnu energiju, što nas može potaknuti da razmislimo o načinima kako učiniti naš klima uređaj učinkovitijim. Ispravna briga o klimatizacijskom sustavu ne samo da osigurava bolju učinkovitost, već i produljuje vijek trajanja uređaja, pružajući vam ugodnu i hladnu unutrašnjost...

SAZNAJ VIŠE
24. svibnja '24.
Daikin slavi 100 godina inovacija i izvrsnosti!

1924 - Početak povijesti tvrtke Daikin Akira Yamada, mladi japanski inženjer, osnovao je Osaka Kinzoku Kogyosho Ltd., označivši početak naše povijesti s proizvodnjom radijatorskih cijevi za zrakoplove.   Iste je godine skupina njemačkih znanstvenika razvila prvo neaktivno cjepivo protiv toksoida tetanusa koje je dovelo do...

SAZNAJ VIŠE
22. svibnja '24.
Azuri Naturalux klima uređaji

Vrhunska Tehnologija i Udobnost za Vaš Dom Azuri Naturalux klima uređaji predstavljaju spoj vrhunske tehnologije i udobnosti, pružajući idealno rješenje za klimatizaciju vašeg doma ili ureda. S raznovrsnim modelima prilagođenim različitim veličinama prostora, Azuri Naturalux nudi uređaje visoke energetske učinkovitosti,...

SAZNAJ VIŠE
19. svibnja '24.
Ključni koraci u instalaciji klima uređaja

Instalacija klima uređaja je složen i detaljan proces koji može značajno utjecati na vijek trajanja i učinkovitost vašeg sustava. Prije nego što se upustite u ovaj pothvat, važno je dobro se informirati o procesu i troškovima. Također, preporučljivo je angažirati stručne osobe kako bi instalacija bila obavljena što...

SAZNAJ VIŠE