O nama

20 GODINA S VAMA

 

Dva desetljeća uspjeha: proslava timskog rada, neizbrisivog pamćenja i neprestanog rasta

 

Dugi put ispunjen radošću i dostignućima:

 

Dva desetljeća nisu samo broj, već i priča o timskom radu, neizbrisivim trenucima i neprestanom rastu. Ponosno slavimo ovu značajnu prekretnicu u našoj povijesti, uz duboku zahvalnost svima koji su doprinijeli našem uspjehu.

 

Posvećeni tim:

 

Srce našeg uspjeha leži u našem posvećenom timu. Njihova strast, trud i neumorno zalaganje bili su ključni za ostvarivanje svih naših ciljeva. Zahvalni smo na njihovoj lojalnosti, kreativnosti i entuzijazmu koji su utisnuli neizbrisiv trag u našu tvrtku.

 

Lojalni klijenti:

 

Naše klijente ne smatramo samo kupcima, već i partnerima u našem napretku. Njihova podrška, povjerenje i lojalnost tijekom ovih godina bili su neprocjenjivi. Zahvalni smo na svim povratnim informacijama, savjetima i suradnji koja je doprinijela poboljšanju naših usluga i proizvoda.

 

 

Cijenjeni partneri:

 

Uspjeh nikada ne bi bio moguć bez naših cijenjenih partnera. Njihova stručnost, pouzdanost i timski duh bili su od neprocjenjive važnosti u svim fazama našeg rasta. Zahvalni smo na izgradnji čvrstih i dugoročnih odnosa koji su obogatili naše iskustvo i olakšali napredak.

 

Zajednička budućnost:

 

Zahvaljujemo vam što ste dio ove priče i što ste s nama dijelili ovu inspirativnu avanturu. Dok slavimo ova dva desetljeća, s ponosom gledamo u budućnost. Pred nama su novi izazovi, uzbudljive prilike i neizostavni rast. Jedva čekamo da ih istražimo s vama, našim dragocjenim timom, klijentima i partnerima.

 

Zajedno smo jači:

 

Naša snaga leži u zajedništvu. Nastojimo i dalje graditi tvrtku utemeljenu na timskom radu, poštovanju, inovacijama i stalnom napretku. Budućnost je puna obećanja i s nestrpljenjem iščekujemo nova poglavlja u ovoj inspirativnoj priči.

 

Hvala vam što ste dio našeg uspjeha!
 

O NAMA

 

Vaš dom, ugodna oaza tijekom cijele godine: sve za klimatizaciju na jednom mjestu!

 

Prepustite se savršenoj klimi u svom domu uz, najopremljeniju trgovinu klima uređajima u Zadarskoj županiji. U našem prostranom skladištu pronaći ćete sve što vam je potrebno za hlađenje i grijanje, a svi uređaji su dostupni odmah!

 

Ne samo klima uređaji:

 

Arija Nova nudi daleko više od jednostavne prodaje. Nudimo vam kompletno rješenje za klimatizaciju vašeg doma, od savjetovanja i projektiranja do profesionalne montaže i servisiranja. Naš tim iskusnih stručnjaka posvetit će vam punu pažnju i pomoći vam da pronađete savršeno rješenje za vaše potrebe i budžet.

 

 

Provjereni brendovi za dugotrajnu udobnost:

 

Arija Nova surađuje samo s najpoznatijim i najcjenjenijim brendovima u industriji klimatizacije. Pronađite kod nas širok izbor klima uređaja Mitsubishi Electric, Daikin, Panasonic, Fujitsu, Gree, Sinclair, AzuriVivax, i budite sigurni da ulažete u dugotrajnu kvalitetu i besprijekornu funkcionalnost.

 

Arija Nova - više od trgovine:

 

•    Stručan i prijateljski tim: Naši stručnjaci su tu da vam pomognu u svim fazama projekta, od izbora idealnog uređaja do besprijekorne montaže.
•    Dostupnost i brza dostava: Veliki izbor uređaja dostupan je odmah, a o brzoj i profesionalnoj dostavi brinemo se mi.
•    Sigurnost i pouzdanost: Nudimo samo provjerene brendove i garantiramo kvalitetu svih proizvoda i usluga.
•    Udobnost i ušteda: Clima vam nudi energetski efikasna rješenja koja će vam osigurati ugodnu klimu i istovremeno uštedjeti novac.

 

Posjetite nas i otkrijte zašto smo broj 1 izbor za klimatizaciju u Zadarskoj županiji!

 

 

MISIJA

 

Osnovna misao kojim se vodimo od samih početaka jesu potrebe naših klijenata, a njihova povratna informacija mjerilo je našeg uspjeha. Zbog toga smo danas prepoznati kao ozbiljna tvrtka koja svoje uspjehe temelji na pouzdanosti, kvaliteti i temeljitosti obavljene usluge. Brojku uspješnih poslovnih suradnji, zadovoljnih klijenata i partnera mjerimo u tisućama i na to smo ponosni.

 

Naša je misija održati jednako visoku razinu usluge i u budućnosti te vam pružiti iskustvo i uređaje s kojima ćete biti iznimno zadovoljni. 

 

 

CILJ

 

Poseban naglasak stavljamo brigu o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti uređaja koje imamo u ponudi. Cilj nam je distribuirati uređaje s minimalnim utjecajem na okoliš uz maksimalno visokokvalitetnu uslugu i svjesni smo da je to moguće isključivo uz dobru suradnju s poslovnim partnerima i svojim djeltanicima.

 

Stoga uvijek temeljito krećemo u planove za budućnost i brinemo da aktivno ulažemo u znanja i vještine svojih djelatnika jer samo tako možemo ostvariti  poslovne ciljeve i svojim klijentima biti dugoročno na raspolaganju. 

 

Vaša Arija Nova

 • Najveći izbor klima uređajaSvi uređaji su odmah dostupni

 • Brza uslugaPrioritet nam je u najkraćem roku isporučiti uslugu

 • Kvalitetna podrškaStručan i profesionalan tim uvijek na raspolaganju

 • Najbolji omjer cijene i kvaliteteIz bogate ponude pronalazimo najbolji klima uređaj za Vas

Recenzije zadovoljnih korisnika

Od ekipe u prodaji do ekipe na terenu za svaku pohvalu. Preporučam!!!

Josip Surać

Stručni, ljubazni i brzi! Svaka pohvala za dečke u dućanu i na terenu :)

Doris K.

Zakon. Odgovorni i profesionalni. Apsolutno za sve su tu. Nikad više kod drugih jer se mogu samo ugledati kako se tretira kupac.
Bravo za Arija Novu!

Vladimir Knežević

Dečki su zakon. Usluga, kvaliteta, jednostavnost

Žana Domijan

Referentna lista

Posvećeni zadovoljstvu klijenata: Vaša pouzdana tvrtka za klimatizaciju
Vođeni nepokolebljivom predanošću zadovoljstvu klijenata, Arija Nova se kroz dugogodišnje iskustvo etablirala kao tvrtka koja u svaki projekt ulazi s maksimalnom ambicijom. Naš tim iskusnih stručnjaka neumorno se trudi ispuniti sve tražene zahtjeve i nadmašiti očekivanja klijenata.

Bogatstvo našeg iskustva: Od privatnih domova i stambenih zgrada do poslovnih prostora i industrijskih objekata, Arija Nova je s ponosom sudjelovala u brojnim projektima različitih razmjera i kompleksnosti. Nastojeći osigurati optimalnu klimu u svim prostorima, surađujemo s arhitektima, dizajnerima i inženjerima tijekom cijelog projekta.

Ne samo tehnička rješenja: Arija Nova nudi daleko više od jednostavne montaže klima uređaja. Pružamo sveobuhvatnu uslugu koja uključuje:

Stručno savjetovanje: Naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete idealno rješenje za vaše potrebe i budžet.

 

Profesionalno projektiranje: Izrađujemo detaljne projekte koji obuhvaćaju sve aspekte klimatizacije vašeg objekta.

 

Kvalitetna montaža: Naši iskusni tehničari vrše montažu klima uređaja na siguran i profesionalan način.

 

Povjerljiv servis: Pružamo redovito servisiranje i održavanje klima uređaja kako bi osigurali dugotrajnu funkcionalnost i optimalnu efikasnost.

 

Potvrda našeg uspjeha: Najbolja potvrda kvalitete našeg rada leži u bogatoj referentnoj listi zadovoljnih klijenata. Iz niza uspješno realiziranih projekata izdvojili smo nekoliko koji ilustriraju našu raznovrsnost i sposobnost rješavanja različitih izazova.

Izaberite nas i budite sigurni da ste uradili najbolju investiciju u ugodnu klimu vašeg doma ili poslovnog prostora!

 • SIGMA MATICA Zgrade 1 - 15
 • Tommy PLINARA - VRF 38 kW
 • TerraPark Novalja
 • Fina ZADAR - VRF 61,5 kW
 • Tommy VIR - VRF 19 kW
 • Apios Žmirići
 • Villa PLAT - VRF 28 kW
 • Villa 4M - VRF
 • Trgovački i Općinski sud

Politika zapošljavanja

Otvoreni smo za prijem kvalitetnih ljudi koji bi poboljšali naš tim.

Znanje i iskustvo, talenti i sposobnosti te zajednički angažman naših zaposlenika ključ su našeg uspjeha i konstantnog rasta tvrtke zbog čega nastojimo ostati poželjan poslodavac i uvijek imati tim stručnih i entuzijastičnih djelatnika. 

 

 • Želimo privući i zadržati kvalitetne zaposlenike u trajnom statusu rada

 • Koristimo moderne sustave socijalne i zdravstvene zaštite

 • Trudimo se poboljšavati učinkovitost radnika i radnih zadaća

 • Pratimo trendove i tehnološke novosti kroz edukacije i usavršavanja


 

Kontakt podaci

Arija Nova d.o.o.

za proizvodnju, usluge i trgovinu
 

Telefon: +385 23 31 60 60

E-mail: info@arijanova.hr

 

Nadležni sud: Trgovački sud u Zadru (broj: Tt-08/225-2)
Matični broj: 02370956
OIB: 83573049849

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti


Sjedište/adresa:
Ulica Braće Miroslava i Janka Perice 59B

23000 ZADAR, HRVATSKA

 

Žiro račun:
HR41 240 2006 11 00 671 676

SWIFT/BIC:ESBCHR22

Uprava:
Tomislav Miočić
- član uprave
- zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Kristijan Orlić
- član uprave
- zastupa društvo pojedinačno i samostalno