Azuri Naturalux klima uređaji

Vrhunska Tehnologija i Udobnost za Vaš Dom


Azuri Naturalux klima uređaji predstavljaju spoj vrhunske tehnologije i udobnosti, pružajući idealno rješenje za klimatizaciju vašeg doma ili ureda. S raznovrsnim modelima prilagođenim različitim veličinama prostora, Azuri Naturalux nudi uređaje visoke energetske učinkovitosti, tihi rad i napredne funkcije za maksimalnu udobnost.

 

 

Ključne Značajke


Wi-Fi Upravljanje
Ugrađeno Wi-Fi sučelje omogućuje vam upravljanje klima uređajem putem pametnog telefona ili tableta, bilo da ste kod kuće ili izvan nje. Ovo pruža dodatnu praktičnost i kontrolu nad vašim uređajem.

 

LED Display i I-Feel Funkcija
Elegantan LED display omogućuje lako praćenje postavki i temperature, dok I-Feel funkcija osigurava optimalnu temperaturu prilagođenu vašim osobnim preferencijama, pružajući vam maksimalnu udobnost.

 

Energetska Učinkovitost
Azuri Naturalux klima uređaji postižu visoke SEER faktore do 8.40 za hlađenje (energetski razred A++) i SCOP faktore do 4.50 za grijanje (energetski razred A+). To znači da su izuzetno energetski učinkoviti, što rezultira nižim troškovima energije.

 

Napredne Tehnologije
Ovi uređaji uključuju samodijagnozu i samočišćenje, što osigurava pouzdan i dugotrajan rad. Inteligentno predzagrijavanje i odmrzavanje omogućuju rad čak i u najekstremnijim uvjetima, dok Cold Plasma filter koristi naprednu tehnologiju ionizacije za čišći i zdraviji zrak u vašem domu.

Modeli za Svaku Potrebu


Azuri Naturalux AZI-WM35VA/I + AZI-WM35VA/O: Prikladan za srednje prostore od 35 do 42 m², s kapacitetom hlađenja od 3,5 kW i grijanja od 3,8 kW.


Azuri Naturalux AZI-WM50VA/I + AZI-WM50VA/O: Savršen za prostore od 50 do 60 m², s kapacitetom hlađenja od 5,3 kW i grijanja od 5,6 kW.

 

Azuri Naturalux AZI-WM70VA/I + AZI-WM70VA/O: Idealan za velike prostore od 70 do 80 m², s kapacitetom hlađenja od 7,1 kW i grijanja od 7,8 kW.

 


Dodatne Prednosti
Azuri Naturalux klima uređaji dizajnirani su za tihi rad, uključujući noćni način rada za neometan san. Sedam brzina ventilatora omogućuju prilagodbu intenziteta zraka prema vašim potrebama, osiguravajući optimalnu udobnost u svakom trenutku.

 

Pouzdanost i Jamstvo
Svi modeli dolaze s trogodišnjim jamstvom, što vam pruža dodatnu sigurnost i povjerenje u kvalitetu proizvoda. S naprednim funkcijama kao što su samodijagnoza i inteligentno odmrzavanje, možete biti sigurni da će vaš klima uređaj raditi besprijekorno dugi niz godina.

 

Odaberite Azuri Naturalux klima uređaj i uživajte u savršenoj klimi vašeg doma tijekom cijele godine.

 

Ako vas zanima individualna ponuda uređaja, javite nam se na broj telefona 023 31 60 60 ili nas pronađite na adresi: Ulica Braće Miroslava i Janka Perice 59B, Zadar.

 

Vaša Arija Nova

Posljednje novosti

13. lipnja '24.
Novi vrhunski Gree Airy klima uređaji

Otkrijte savršenu kombinaciju tehnoloških inovacija, izvanrednih performansi i profinjene elegancije s najnovijim dodatkom asortimanu kućne serije - Gree Airy modelima.   Gree Airy serija klima uređaja donosi najnovije inovacije u vaš dom, osiguravajući vrhunsku kvalitetu zraka i udobnost. S ciljem osiguranja...

SAZNAJ VIŠE
9. lipnja '24.
Kako održavati i optimizirati klima uređaj za najbolje rezultate

Ljetni mjeseci često donose visoke račune za električnu energiju, što nas može potaknuti da razmislimo o načinima kako učiniti naš klima uređaj učinkovitijim. Ispravna briga o klimatizacijskom sustavu ne samo da osigurava bolju učinkovitost, već i produljuje vijek trajanja uređaja, pružajući vam ugodnu i hladnu unutrašnjost...

SAZNAJ VIŠE
29. svibnja '24.
Napredna tehnologija i moderan dizajn: Vivax H+ design klima uređaji

Vivax H+ design klima uređaji su poznati po svojim naprednim tehnološkim značajkama, modernom dizajnu i visokoj energetskoj učinkovitosti. Ovi uređaji su posebno popularni zbog kombinacije visoke performanse i estetski privlačnog izgleda.   Energetska učinkovitost Vivax H+ design klima uređaji, poput modela ACP-12CH35AEHI,...

SAZNAJ VIŠE
24. svibnja '24.
Daikin slavi 100 godina inovacija i izvrsnosti!

1924 - Početak povijesti tvrtke Daikin Akira Yamada, mladi japanski inženjer, osnovao je Osaka Kinzoku Kogyosho Ltd., označivši početak naše povijesti s proizvodnjom radijatorskih cijevi za zrakoplove.   Iste je godine skupina njemačkih znanstvenika razvila prvo neaktivno cjepivo protiv toksoida tetanusa koje je dovelo do...

SAZNAJ VIŠE
19. svibnja '24.
Ključni koraci u instalaciji klima uređaja

Instalacija klima uređaja je složen i detaljan proces koji može značajno utjecati na vijek trajanja i učinkovitost vašeg sustava. Prije nego što se upustite u ovaj pothvat, važno je dobro se informirati o procesu i troškovima. Također, preporučljivo je angažirati stručne osobe kako bi instalacija bila obavljena što...

SAZNAJ VIŠE